De eerste stap naar het boek... :-)

Yessss, wauw! Het contract is getekend. Mijn boek “Deadliners” gaat uitgegeven worden. Naar verwachting begin februari is het te bestellen.
Ook erg onder de indruk van de lovende woorden van Boekscout:
“Wanneer een groep schrijvers voor een wedstrijd wordt uitgenodigd om een week te vertoeven op het landgoed van een vastgoedmagnaat en een wel erg lugubere opdracht uit moet voeren, weet de lezer al; dit voorspelt niet veel goeds. De donkere twist die jij jouw verhaal hebt gegeven, gaat de verwachting van de lezer echter ver te boven en daarmee toon jij aan dat jij over het talent beschikt om een krachtige en onverwachte verhaallijn neer te zetten. Hiermee dwing je de lezer haast wel om op het puntje van de stoel te gaan zitten tijdens het lezen van jouw manuscript. Jouw schrijfstijl is op zijn minst meeslepend en realistisch te noemen. Dit realisme trek je door in de uitwerking van de personages en hun onderlinge relaties. Je toont lef door hierin grenzen op te zoeken die de lezer soms rode oortjes bezorgt, maar vooral ook choqueert. Het resultaat is een thriller, zoals een thriller is bedoeld: onwijs spannend!”
Nu ga ik hard werken aan de laatste controle van het manuscript en een mooie omslagfoto kiezen. Dat betekent dus nog wat beeldresearch naar parelwitte standen, mooie vrouwen en azuurblauwe zeeën. Tja, het leven van een schrijver gaat niet over rozen.

Twitter Facebook LinkedIn VolgenHey Erik, waar gaat je boek eigenlijk over?!

En daar is-tie dan!!!

Oh het boek gaat mooi worden!

Manuscript goedgekeurd

De eerste stap naar het boek... :-)